Dusan Tadic, Beşiktaş’ın Radarında

Dusan Tadic, Beşiktaş’ın Radarında

Beşiktaş, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız verdi. Siyah-beyazlılar, 3 kulvarda da iddialı bir kadro kurmak için dünyaca ünlü bir ismi gündemine aldı. O isim, Ajax’ın Sırp kaptanı Dusan Tadic.

Resmi teklif yapıldı

Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre, Beşiktaş yönetimi, Ajax ile sözleşmesi önümüzdeki sezon sona erecek olan 34 yaşındaki futbolcu için resmi teklifte bulundu. Siyah-beyazlılar, Tadic’e 2+1 yıllık bir sözleşme önerdi. Ayrıca, Hollanda ekibinin oyuncuyu serbest bırakmaya yanaştığı ve bu transferin bonservis bedeli ödenmeden gerçekleşebileceği iddia edildi.

Ajax’ın rüya takımının lideri

Dusan Tadic, 2018-19 sezonunda Premier Lig ekibi Southampton’dan 13.70 milyon Euro karşılığında Ajax’a transfer olmuştu. Sırp yıldız, Ajax’ın rüya takımının lideri olarak dikkat çekti. Geçen sezon 47 maçta 13 gol ve 21 asistlik müthiş bir performans sergiledi. Ayrıca, milli takımıyla da 98 kez forma giyip 21 gol ve 37 asist üretti.

Orkun Kökçü ile tartışmıştı

Tadic’in adı, geçtiğimiz aylarda Türkiye’de gündeme gelmişti. Sırp oyuncu, milli maçta Orkun Kökçü ile tartışmış ve Feyenoordlu oyuncunun oruç tuttuğu için dalga geçtiği iddia edilmişti. Bu olay sonrasında Tadic’in Türkiye’ye gelmesi halinde nasıl bir tepkiyle karşılaşacağı merak konusu oldu.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Dusan Tadic, Beşiktaş’ın Radarında