• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - İstanbul

Duygu Delen’in Katili Mehmet Kaplan’ın Ailesinden Duygu’nun Arkadaşlarına Tehdit Mesajı!

featured

Duygu Delen cinayeti nedeniyle Kaplan ailesinin genç üyelerine “hiç bir sosyal medya hesaplarını kullanmamaları, mümkünse tüm hesapları geçici süreyle kapatmaları ve askıya almaları” tavsiye edildi.

Duygu Delen’in sesi olmak için gündem oluşturan ve katil Mehmet Kaplan’ın en ağır cezayı alması için uğraşan arkadaşları ise Kaplan ailesinin üyeleri tarafından tehdit mesajları aldığını belirtti.

İŞTE DUYGU DELEN’İN ARKADAŞLARINA GELEN TEHDİT MESAJLARINDAN BİRİ

Duygu Delen’in arkadaşları “Biz Susmayacağız,Onlar Susacak” diyerek duruma tepki gösterdi.

Gaziantep Baro Başkanı Bektaş Şarklı ise sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada;

“Tehdit mesajları alan arkadaşlar hafta içi Gaziantep Barosuna söz konusu suç teşkil tehdit mesajları görüntüsünü alıp uğrarsa suç duyurusunda yardımcı olacağım. Gaziantep şehri kimsenin tehditle ,zorla insanları korkutacağı bir şehir değildir ve olmayacaktır. ” ifadelerini kullandı.

Duygu Delen davasına bakan avukatlar aynı zamanda dosya hakkında gizlilik kararı alınmasına tepki gösterdi ve şu ifadelere yer verdi;

“CMK m.153 md.yer alan Soruşturmanın güvenliği/selameti”(!) gibi soyut bir kavramla verilen “gizlilik kararı” bir an önce kaldırılmalıdır. Yargıya duyulan güvenin bu kadar azaldığı bir dönemde mağdurenin çevresi bu kararı oldukça “şüpheli”bulmaktadır. ” 

Dosyada Mehmet Kaplan’ın ifadesinin Duygu Delen’in avukatlarından kaçırıldığı, Otopsi raporunun yine gizlilik kararı nedeni ile ulaşılamadığı  ifade ediliyor.

Duygu Delen cinayetinde Gizlilik Kararı’nın kalkması talep edilirken twitter’da #DuyguİcinGizlilikKalksın etiketi ile paylaşımlar yapılmakta.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Duygu Delen’in Katili Mehmet Kaplan’ın Ailesinden Duygu’nun Arkadaşlarına Tehdit Mesajı!