Düzce’de Akıllara Zarar Trafik Kazası

Düzce'de Akıllara Zarar Trafik Kazası

Düzce Aydınpınar Caddesi’nde dün akşam saatlerinde korkunç bir kaza meydana geldi. Bir otomobil, karşı şeritten gelen motosiklete çarptıktan sonra bir markete girdi. Kazada motosiklet sürücüsü hayatını kaybederken, otomobilin çarptığı bir yaya da yaralandı.

Kaza, saat 18.30 sıralarında Aydınpınar Caddesi’nde gerçekleşti. Elif Aktürk (27) yönetimindeki 81 ADF 630 plakalı otomobil, şehir merkezi yönüne giderken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Karşı yönden gelen Zafer Akın (49) idaresindeki 81 ACH 546 plakalı motosiklete çarpan otomobil, kontrolden çıkarak bir marketin vitrinine daldı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan motosiklet ise kaldırımda yürüyen Melih Pek’e (19) çarptı.

Kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Zafer Akın, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Yaralanan yaya Melih Pek ise Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Otomobil sürücüsü Elif Aktürk ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Kazanın güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri ise dehşet vericiydi. Görüntülerde, otomobilin motosiklete çarpması ve markete girerken kaldırımdaki yayaya da çarpması net bir şekilde görülüyor.

Polis ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı. Kazanın nedeninin belirlenmesi için otomobilin fren sisteminin inceleneceği öğrenildi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Düzce’de Akıllara Zarar Trafik Kazası