Düzce’de Sahte Görevli Kartıyla Yakalanan Minibüs Sürücüsüne Ceza

Düzce'de Sahte Görevli Kartıyla Yakalanan Minibüs Sürücüsüne Ceza

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü, il genelinde suç ve suçlularla mücadele etmek için huzur uygulamalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Konuralp bölgesinde çok sayıda polis ekibi, araç ve şahıs kontrolleri yaptı. Uygulamada alkollü araç kullanan 11 sürücüye ceza kesilirken, bir minibüsün üzerinde sahte görevli kartı bulundu.

Düzce Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş, Motosikletli Yunus, Trafik Tescil ve Denetleme, Cinayet, Terörle Mücadele, Kaçakcılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Narkotik, Çevik Kuvvet, Bekçiler ve olay yeri inceleme ekipleri, Konuralp bölgesinde huzur uygulaması gerçekleştirdi. Uygulama kapsamında şüpheli görülen tüm araçlar durdurularak arama yapıldı.

Yapılan aramalarda bir minibüsün üzerinde Kocaeli Belediyesi’ne ait olduğunu gösteren sahte görevli kartı tespit edildi. Kartın sahte olduğu anlaşılınca minibüs sürücüsüne gerekli işlem yapıldı. Ayrıca uygulamada alkollü araç kullanan 11 sürücüye toplamda 138 bin 902 lira idari para cezası uygulanırken, 5 araç da trafikten men edildi.

Düzce Emniyet Müdürlüğü, il genelinde huzur ve güven ortamının sağlanması için huzur uygulamalarına devam edeceğini duyurdu.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Düzce’de Sahte Görevli Kartıyla Yakalanan Minibüs Sürücüsüne Ceza