Elazığ’da MHP’li Başkan Adayının Dayısı Belediye Çalışanları Tarafından Darp Edildi

Elazığ'da MHP'li Başkan Adayının Dayısı Belediye Çalışanları Tarafından Darp Edildi

Elazığ’da, MHP Elazığ Belediye Başkan adayının dayısı olan Sami Çeşme, belediyeye ait aracı kullanan kişiler tarafından darp edildi. Elazığ Belediyesi, aracın amacı dışında kullanıldığını doğruladı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Elazığ’da gerçekleşen bir olayda, MHP Elazığ Belediye Başkan adayı Murat Aygen’in dayısı Sami Çeşme, Elazığ Belediyesi’ne ait bir kamyonette eşya taşındığına şahit olduktan sonra, aralarında daha önceden husumet olduğu iddia edilen belediye çalışanları tarafından saldırıya uğradı. Çeşme, Cumhuriyet Mahallesi’nde yürürken, belediye kamyonetiyle eşya taşıyan üç kişi tarafından önce sözlü tacize uğradı, ardından fiziksel saldırıya maruz kaldı. Saldırı sonrası polisi arayan Çeşme, hastaneden darp raporu alarak şikayetçi oldu.

Sami Çeşme, polise verdiği ifadede şu sözleri kullandı: “29.02.2024 günü saat 11.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Çimen sokak üzerinde evime gitmek için yaya olarak geçerken Cumhuriyet Mahallesi Çimen Sokak Kanarya Apartmanı önünde 23 ABY 59 plaka sayılı Ford transit marka açık kasa Elazığ Belediyesi’ne ait kamyonetin ev eşyası taşıdığını görünce dikkatimi çekti ve o yöne doğru baktım. İsimlerini bilmediğim üç erkek şahsın ev eşyası taşıdığını gördüm. Şahıslarla herhangi bir diyaloğa girmeden yoluma devam ederken bu üç şahıs bana ‘ne bakıyorsun senin bu sokaktan geçmen yasak’ şeklinde laf attılar. Ben şahıslarla muhatap olmadan yoluma devam ettim. Ben yoluma devam ederken 23 ABY 159 plakalı belediyeye ait araç yanımda durdu ve bu üç şahıs ortada bir şey yokken bana saldırıp darp ettiler. Beni orada bırakıp olay yerinden ayrıldılar. Ben de 155’i aradım, polis ekipleri geldi beni alarak önce doktor raporu için hastaneye ardından polis merkezine getirdi. Benim bu şahıslara karşı darp, tehdit, hakaret içerikli söylemim olmadı. Konu ile ilgili beni darp eden üç şahsın kimliğinin tespit ve temini halinde davacı ve şikayetçiyim.”

Elazığ Belediyesi’nden Açıklama

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, olayla ilgili yaptığı açıklamada, belediyeye ait aracın amacı dışında kullanıldığının tespit edildiğini ve konuyla ilgili personele yönelik idari ve yasal işlem başlatıldığını duyurdu. Belediye yetkilisi ise, araçtaki eşyaların su ve kanalizasyon müdürlüğünde çalışan bir personel tarafından müdürün bilgisi dahilinde hayır çarşısına gönderilmek üzere taşındığını ve Çeşme ile personel arasında sözlü tartışma yaşandığını belirtti. Yetkililer, daha önce de Çeşme ile belediye personeli arasında husumet olduğunu ifade etti.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Elazığ’da MHP’li Başkan Adayının Dayısı Belediye Çalışanları Tarafından Darp Edildi