Elif Aslı Yıldız’ın Yüksek Lisans Yalanı Gündemde

featured

Gündemi meşgul eden isimlerden biri olan Elif Aslı Yıldız, bu kez de sahte yüksek lisans iddiası ile sosyal medyanın dilinde. Patiswiss’in eski CEO’su Yıldız’ın, Hacettepe Üniversitesi’nden mezun olmadığı tartışılıyor.

Son zamanlarda sosyal medya tartışmalarının odağı haline gelen Elif Aslı Yıldız, yeni bir iddia ile gündeme geldi. Daha önce Patiswiss markasının yöneticiliğini yaparken tartışmalı iletişim tarzı ve agresif tutumlarıyla dikkat çeken Yıldız, şimdi de eğitim geçmişiyle ilgili şüphelerle karşı karşıya.

Linkedin’de bir kullanıcının paylaşımı üzerine başlayan tartışmalar, Yıldız’ın tehditkar yanıtlarıyla alevlenmiş ve bu durum sosyal medyada büyük tepki toplamıştı. Bu tepkiler sonucunda Yıldız, Patiswiss CEO’luk görevinden istifa ettiğini duyurdu. Ancak bu istifa, Yıldız’la ilgili tartışmaların sonunu getirmedi.

Elif Aslı Yıldız’ın tepkileri topladığı o yorumu

Bugün Twitter üzerinden yayılan bir paylaşıma göre, Elif Aslı Yıldız’ın Hacettepe Üniversitesi’nde yüksek lisans yaptığı iddiası gerçeği yansıtmıyor. Yıldız’ın Linkedin profilinde yer alan bu bilginin doğruluğu, üniversitenin ilgili programından mezun verme tarihleri ile çelişiyor. İddialara göre, Yıldız’ın mezun olduğu tarihlerde, Hacettepe Üniversitesi ilgili alanda henüz mezun vermemiş.

Yüksek Lisans bilgisini yalanlayan paylaşım

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Elif Aslı Yıldız’ın Yüksek Lisans Yalanı Gündemde