Emekli Maaşları ve Kira Fiyatlarına Erdoğan’dan Açıklama

Emekli Maaşları ve Kira Fiyatlarına Erdoğan’dan Açıklama

Kabine toplantısı sonrası konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emekli maaşlarına yıl sonunda yeniden bir değerlendirme yapacaklarını ve kira fiyatlarını düşürmek için çalıştıklarını belirtti.

Emekli maaşlarına yüzde 25 zam yapıldığını hatırlatan Erdoğan, “Emekliler noktasında yıl sonu itibarıyla yeniden bir değerlendirme yapmamız söz konusu. Memura, işçiye ve emekliye bütçe şartlarını zorlayarak yapabileceğimiz en iyi zammı yaptık. Kimseyi enflasyona ezdirmeyeceğimize dair söz verdik ve şu ana kadar da ezdirmedik.” dedi .

Kira fiyatlarındaki artışa da değinen Cumhurbaşkanı, “Kira fiyatlarındaki fahiş artışlar vatandaşımızın en büyük sorunlarından biri haline geldi. Bu konuda gerekli tedbirleri almak için çalışmalarımız devam ediyor. Kira fiyatlarını makul seviyelere çekmek için yeni bir düzenleme üzerinde duruyoruz.” diye konuştu.

Otomobil stokçuluğu yapanlara da sert tepki gösteren Erdoğan, “Otomobil stokçuluğu yapanlar bilsinler ki bu işin peşini bırakmayacağız. Bu fırsatçılık milletimizin hakkına tecavüzdür. Bu konuda Ticaret Bakanlığımız denetimlerini sıklaştırdı, cezai işlemleri artırıyoruz.” ifadelerini kullandı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Emekli Maaşları ve Kira Fiyatlarına Erdoğan’dan Açıklama