Erdoğan Taksim’de Kestane ve Mısır Dağıttı

featured

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yapımı devam eden Atatürk Kültür Merkezi (AKM) ve Taksim Camii’ni ziyaret etti. Erdoğan, Taksim Meydanı’nda bir esnaftan kestane ve mısır alarak kendisini takip eden gazeteciler ile vatandaşlara  dağıttı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar’daki Vahdettin Köşkü’nden çıkarak Taksim’e geldi. Erdoğan ilk olarak AKM’yi ziyaret etti. Daha sonra yapımı devam eden Taksim Cami’de incelemelerde bulundu.

Erdoğan yürüdüğü sırada Taksim Meydanı’nda bir esnaftan kestane ve mısır alarak kendisini takip eden gazeteciler ile vatandaşlara ikram etti.

Erdoğan gazetecilere kestane ikram ederken, “O kadar kahrımızı çekiyorsunuz”  dedi. Gazeteciler Erdoğan’a teşekkürde bulundu.

Erdoğan’a, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, AKP Sözcüsü Ömer Çelik, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürü Coşkun Yılmaz da eşlik etti.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Erdoğan Taksim’de Kestane ve Mısır Dağıttı