Erkan Petekkaya, Acun Ilıcalı’ya Tepki: Utanıyorum Kanalında Olduğum İçin

featured

TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde rol alan oyuncu Erkan Petekkaya, kanalda yayınlanan bir müzik töreninde Kerimcan Durmaz’a ödül verildiğini görmesi üzerine tepki gösterdi.

Petekkaya sosyal medya hesabı üzerinden “Utanıyorum sizin kanalınızda olmaktan” paylaşımını yaparak kanal sahibi Acun Ilıcalı’yı eleştirdi.  Petekkaya, kısa süre içinde söz konusu paylaşımını ise sildi.

TV8 ekranında yayınlanan müzik ödül töreninde ‘En İyi Çıkış’ ödülü Peşimde şarkısıyla Kerimcan Durmaz’a verildi.  Erkan Petekkaya, “Bu kişi cinsel organını gözünüze soktu. Sizin gözlerinize. Helal olsun. Sizler utanmaz, iflah olmaz, kötü kişilersiniz. Acun Bey yuh size. Ahlak yoksunu. Utanıyorum senin kanalında olduğum için. Acun efendi yuh” ifadelerini kullandı.

Kendisine sarhoş diyenlere ise dans ettiği videoyu paylaşarak “Bu da benim yanıtımdır tüm olanlara. Ve montajda bize katlanan gizli kahramanlar. Sarhoş yazıyorlar. Yahu yuh. Ayıp çok ayıp. Ne sarhoşu. Çok ayıp. İzlediğinizi bir sarhoş mu yaptı? Yuh ayıp çok ayıp. Bence sizin kafanız allak bullak” cevabını verdi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Erkan Petekkaya, Acun Ilıcalı’ya Tepki: Utanıyorum Kanalında Olduğum İçin