Erşad Salihi ; Kesinlikle Savaş Çıkacak.

featured

Türkmeneli Lideri Erşad Salihi , Ankara’da Ortadoğu Stratejik Araştırmaları (ORSAM) ile Türkiye Ekonomi Politikaları Araştrıma Vakfi (TEPAV) tarafından düzenlenen “Referanduma Doğru Irak’ın ve Türkmenlerin Geleceği” konferansına konuşmacı olarak katıldı.

Irak’ta Türkmenlerin son durumu yanısıra Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) sözde bağımsızlık referandumuyla ilgili gelişmeleri dile getiren Türkmeneli Lideri Erşad Salihi konukların “Eğer Referandum gerçekleşmiş neler olur?” Sorusuna ilişkin önemli açıklamalarda bulundu

Salihi, 25 Eylül’de yapılması planlanan sözde bağımsızlık referandumun yapılması durumunda bölgede muhkak bir savaş’a yol açacağını ifade ederek savaş ve çatışmalardan en çok etkilenen zarar gören Türkmenlerin olacağını söyledi.

Erşad Salihi 25 Eyül’de yapılması planlanan referandumun yapılması durumunda çıkacak çatışma ve iç savaşın tehlikesi Batı ülkeleri dahil herkesi etkileyeceğini sözlerine ekledi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Erşad Salihi ; Kesinlikle Savaş Çıkacak.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.