Ersin Tatar’a Türkiye’den Tebrik Mesajı Yağıyor

featured

KKTC Cumhurbaşkanı seçilen Ersin Tatar için Türkiye’den birçok isim tebrik mesajı yayınlıyor. İşte o isimler ve mesajları:

Kemal Kılıçdaroğlu:

Bugün tamamlanan seçimlerde, #KKTC Cumhurbaşkanı olarak seçilen Sayın Ersin Tatar’ı kutluyor, Sayın Mustafa Akıncı’ya da bugüne kadar sürdürdüğü görev nedeniyle teşekkür ediyorum. Gönlümüz, her daim Kıbrıs’ın iyiliğinden yana; sonuçlar Kıbrıs Türk halkına hayırlı olsun.

Ümit Özdağ:

Kıbrıs Türklüğü için hayati öneme sahip olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanarak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin 5. Cumhurbaşkanı olan Sayın @ersinrtatar’ı tebrik ediyor, KKTC ve Türk milletine hayırlı olmasını diliyorum.

İlgili Haber  Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ersin Tatar'ı kutladı

Milliyetçi Hareket Partisi:

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yapılan seçimlerde Cumhurbaşkanı seçilen Sayın Ersin TATAR’ı tebrik ediyor, seçim sonuçlarının Kıbrıs Türklüğü’ne hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz.

Engin Alan:

Mücahidi olmaktan gurur duyduğum Kuzey Kıbrıs Türk’üne hayırlı olsun.
Sayın Cumhurbaşkanım Ersin Tatar;Türkiye ile ele,gönül gönüle yürüyeceğinize inandığım bu Çetin görevde başarılar dilerim.
Allah yar ve yardımcınız olsun.

Fatih Erbakan:

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanarak Kıbrıs halkının tercih ve onayıyla Cumhurbaşkanı seçilen Sn. Ersin Tatar Beyefendi’yi en kalbi duygularımla tebrik ediyor, kendisine bu çok önemli görevde başarılar diliyor, şehit kanları ile sulanmış Kıbrıs’ımıza en hayırlı hizmetleri yapmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

Doğu Perinçek:

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ı sevinçle kutluyoruz. Başarısı insanlığın başarısı oldu. Bağımsız #KKTC, Ersin Tatar’ın Cumhurbaşkanlığı’nda Mavi Vatan’ın kalesi oldu. Kahraman Denktaş rahat uyu!

İlgili Haber  Kazanan KKTC Oldu!

 

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ersin Tatar’a Türkiye’den Tebrik Mesajı Yağıyor