İstanbul Esenler’de bir kadının seyir halindeki bir otomobilin içinden havaya ateş açtığı anların sosyal medyada paylaşılması üzerine İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Görüntülerin yayılmasıyla başlatılan soruşturma neticesinde, olaya karışan kadının M.A. olduğu tespit edildi.
Ekipler tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda, 29 Eylül’de şüpheli M.A, Beyoğlu Keçeci Piri Mahallesi’ndeki evinde gözaltına alındı. Şüphelinin emniyette verdiği ifadelerde, olayın yaklaşık bir yıl önce gerçekleştiği ve kullanılan silahın erkek arkadaşı O.K’ye ait olduğu ortaya çıktı.
Yapılan araştırmalarda, O.K’nin başka bir suçtan cezaevinde olduğu öğrenilirken, M.A’nın ise 12 farklı suçtan kaydının bulunduğu belirlendi. “6136 sayılı kanuna muhalefet” ve “genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması” suçlarından adliyeye sevk edilen M.A, çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
- Yazı Boyutunu Ayarla Okuma rahatlığı için seçin
- Küçük 100% Dev







