Esenyurt’ta Kadın Cinayeti: Çocuklarının Gözü Önünde Eşini Öldürdü

Esenyurt'ta Kadın Cinayeti: Çocuklarının Gözü Önünde Eşini Öldürdü

Pınar Mahallesi’nde yaşanan kanlı olayda, bir erkek eşiyle tartıştığı sırada çocuklarının önünde bıçakla saldırdı. Kadın ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Zanlı ise elinde bıçakla olay yerinden kaçtı. O anlar bir cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, dün sabah saat 08.00 civarında Pınar Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Peri D. (35) ile eşi arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine erkek, eşine bıçakla saldırdı. Peri D., karnından ve sırtından aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içinde yere yığıldı. Zanlı, daha sonra elindeki bıçakla evden çıkarak kaçmaya başladı. Bu sırada çocukları da babalarını durdurmak için peşinden koştu.

Komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Yaralanan kadın, ambulansla hastaneye sevk edildi. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Zanlı ise polis tarafından yakalanmak üzere aranıyor.

Olayın ardından zanlının kaçış anları, bir mahalleli tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi. Görüntülerde, elinde bıçak olan zanlının sokakta koştuğu, çocuklarının da arkasından bağırdığı görülüyor.

Mahalle sakinleri yaşananlara şaşkın olduklarını belirterek, “Sabah çocukları okula götürürken bir baktık bağırma çağırma sesleri geldi. Kadın ölmüş, adam kaçmış. Önünü kesmeye çalıştık ama yetişemedik” dediler.

Bir başka komşu ise “Camdan baktığımızda ambulans polis gelmişti. Çığlık sesleri vardı. Kadının ambulansa götürülüşünü izledik. Kadın kendinde değildi. Kanımız dondu” diye konuştu.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Esenyurt’ta Kadın Cinayeti: Çocuklarının Gözü Önünde Eşini Öldürdü