Esenyurt’ta Oğlunun Öldürmeye Çalıştığı Anneyi Komşular Kurtardı

Esenyurt'ta Oğlunun Öldürmeye Çalıştığı Anneyi Komşular Kurtardı

İstanbul Esenyurt’ta yaşayan bir kadın, oğlunun saldırısına uğradı. Madde bağımlısı olduğu iddia edilen oğlu, annesine eşya fırlattı ve boğazını kesmeye çalıştı. Kadın, pencereden çığlık atarak komşularından yardım istedi. Komşular, kadını kurtarmak için eve girdiklerinde oğlunu dövdü. Olay yerine gelen polis, kaçan oğlu arıyor.

Olay, dün akşam saatlerinde Esenyurt Bağlarçeşme Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evden uzaklaştırma kararı bulunan Cihan A. (32), annesi Nuriye A.’nın (60) yaşadığı eve geldi. Bir süre sonra Cihan A., annesine saldırmaya başladı. Evdeki eşyaları annesine atan Cihan A., eline aldığı bıçakla annesinin boğazını kesmeye çalıştı. Nuriye A., pencereden bağırarak komşularından yardım istedi.

Komşular, sesleri duyunca hemen Nuriye A.’nın evine koştular. Kapıyı açan Nuriye A., oğlunun saldırısından kurtuldu. Komşular, Cihan A.’yı yumruk ve sopayla dövdüler. Cihan A., “Anne!” diye bağırdı. Olay sonrası Nuriye A., “Cihan benim oğlum. Eline evde ne geçerse benim kafama çalıyor. Zaten şikayetim de var. Beni dövüyordu. Ben camdan ‘Ne olur eve gel’ dedim. Evden uzaklaştırması da var ama yine de akıllanmıyor. Sürekli içip beni dövüyor. Yine şikayetçi olacağım. Bıktım, usandım. Oğlum beni öldürecek” dedi.

Olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Nuriye A., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Polis, olay yerinden kaçan Cihan A.’yı yakalamak için çalışma başlattı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Esenyurt’ta Oğlunun Öldürmeye Çalıştığı Anneyi Komşular Kurtardı