Esenyurt’ta Tekel Bayisine Kanlı Baskın

Esenyurt’ta Tekel Bayisine Kanlı Baskın

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde Güzelyurt Mahallesi’ndeki bir tekel bayisine silahlı saldırı düzenleyen 4 kişi, iş yerinde bulunan 3 kişiyi vurarak kaçtı. Saldırıda Batuhan Bayındır ve Yunus Emre Erzen hayatını kaybederken, Yusuf Erzen ağır yaralandı. Saldırının nedeni ise iş yeri sahibinin babasının sosyal medyada bir paylaşım yapması oldu. Saldırı anı ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Olay, dün gece saat 00.15’te Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerindeki bir tekel bayisinde meydana geldi. İddiaya göre, siyah renkli lüks bir ciple iş yerine gelen 4 kişi, içeride sohbet eden Batuhan Bayındır, Yunus Emre Erzen ve Yusuf Erzen’e silah çekti. Saldırganlardan biri, iş yeri sahibinin babasının sosyal medyada kendileriyle ilgili bir paylaşım yaptığını söyleyerek, babasını çağırmasını istedi. İş yeri sahibi ise ne olduğunu anlamadığını ve babasının ne paylaştığını bilmediğini söyledi.

Bunun üzerine saldırganlardan biri, iş yeri sahibinin omzunu tutarak itekledi. İş yeri sahibi de kasadaki silahı alarak saldırganın bacaklarına ateş etti. Bu sırada diğer saldırganlar da şişe ve silahlarla iş yeri sahibine saldırdı. Beyaz gömlekli saldırgan, iş yeri sahibini defalarca vurduktan sonra diğer iki kişiye de ateş açtı. Saldırganlar daha sonra cipe binerek olay yerinden hızla uzaklaştı.

Olayda Batuhan Bayındır ve Yunus Emre Erzen olay yerinde can verirken, Yusuf Erzen ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, inceleme ve müdahalede bulundu. Polis ekipleri, saldırının faili olan 4 kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

Saldırının korkunç görüntüleri ise iş yerinin güvenlik kamerasına kaydedildi. Görüntülerde, saldırganların iş yerine girerek tartışma başlattığı, ardından silahlarını çekerek kurşun yağdırdığı görülüyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Esenyurt’ta Tekel Bayisine Kanlı Baskın