Esenyurt’taki Kanlı Tekel Baskınının Perde Arkası

Esenyurt’taki Kanlı Tekel Baskınının Perde Arkası

Esenyurt’taki tekel bayiinde yaşanan ve iki kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırıya ilişkin yeni görüntüler ve iddialar gündeme geldi. Görüntülerde, saldırıda ölen Yunus Emre Erzen’in, ağabeyi Mehmet Erzen’in işlettiği tekel bayiine gelen Servet Özer’le kavga ettiği ve onu bacağından vurduğu anlar yer alıyor. Servet Özer’in kardeşi Murat Özer ise saldırının faili olarak gözaltına alındı.

Olayın tanığı olan baba Cantürk Erzen, oğlunun öldürülmesinin sebebinin alacak verecek meselesi olmadığını, ticari ilişkilerinin resmi olduğunu ve olayın arkasında başka nedenler aranması gerektiğini söyledi. Baba Erzen, “Oğluma ‘lan’ demesin diye ben trilyonlar çöpe atarım, bırakın parayı. Ben onlar ile bir kere ticaret yaptım. Cahil bir adam değilim, 2 çocuğum daha var onları da mı kurban edeyim?” dedi.

Baba Erzen ayrıca, Servet Özer ile aralarında 35 bin liralık bir hilti tartışması yaşandığını, ancak bunun da olayla ilgisinin olmadığını belirtti. Baba Erzen, “Hilti almışız, 35 bin lira demişler, oğlum da hilti kullanınca betonu kırmayınca oğlum da, ‘Bu sahte, 3 bin liralık’ demiş. Servet Özer ise 35 bin liralık olduğunu savunmuş. Mesele bu” diye konuştu.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Esenyurt’taki Kanlı Tekel Baskınının Perde Arkası