Eşine Kurşun Yağdırdı, Savumasında ‘Eşimi Seviyorum’ Dedi

featured

İstanbul Zeytinburnu’nda kanıyla kendisini vuran kişinin adını yazan Nurtaç Canan’ın eşi Ragıp Canan’ın yargılamasına devam edildi. Sanık “Ben eşime kendimi affettirmek, gönlünü almak istiyorum. Bunun için de sizden yardım istiyorum”  savunmasını yaptı.

Bakırköy 9. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya, müşteki Nurtaç Canan ile oğlu Furkan ve taraf avukatları katıldı. Tutuklu sanık Ragıp Canan duruşmaya telekonferans sistemiyle katıldı.

Ragıp Canan savunmasında ”Sayın eşime en derin sevgilerimi sunuyorum. Hata benim, bütün suç benim. Eşimle her hafta telefonla konuşuyoruz. Biliyorum onun bana kalbi kırılmış, ona hak da veriyorum.

Benim gayem eşimi sadece korkutmaktı. İşyerimize ait pos cihazını almakla tehdit ettiği ve benden habersiz bilet aldığı için bir anlık öfkeyle bunu yaptım. Zaten eşimin bacağında kanı görünce hemen oğlumu aradım. Ambulans ve oğlum eve girebilsin diye kapıyı açık bıraktım. Öldürme niyetim yoktu.

Terör örgütüne bağlı birisi karşınıza geçip, pişmanım deyince pişmanlıktan yararlanıp affediyorsunuz. Ben de eşini çok seven biri olarak pişmanım diyorum. Benim pişmanlığım sonsuz ve vicdan azabına dönüşen bir pişmanlıktır. Eşim benim başımın tacı.

Ben de çok mağdurum. Hepimiz bir tarafa düştük. Esnafım ve işyerim kapalı. 13 aydır içerideyim. Tahliyemi istiyorum.” ifadesine yer verdi.

Cumhuriyet savcısı, “Mağdurun Adli Tıp Kurumu’ndan gelecek olan raporu beklensin, varsa diğer eksiklikler giderilsin”  açıklamasını yaptı.

Mahkeme heyeti, sanık Ragıp Canan’ın tutukluluk halinin devamına karar verdi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Eşine Kurşun Yağdırdı, Savumasında ‘Eşimi Seviyorum’ Dedi