Eski eşinin ailesine kurşun yağdırdı: 3 ölü, 1 yaralı

Eski eşinin ailesine kurşun yağdırdı: 3 ölü, 1 yaralı

Adana’nın merkez Sarıçam ilçesinde, eski kayınvalidesi ve baldızını tabancayla öldürüp, eski kaynının eşini yaralayan kişi, daha sonra intihar etti. Olayda hayatını kaybedenlerden birinin doktor olduğu ve yaklaşık bir ay önce evlendiği öğrenildi.

Olay, bugün saat 14.00 sıralarında Akkuyu Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Uğur D. (35), yaklaşık 3 ay önce boşandığı eşi Rahime D’nin (32) yaşadığı annesi Şerife Yıldız’ın (55) evine gitti. Evin avlusunda yufka ekmek hazırlayan Şerife Yıldız, kızı Sümeyye Yıldız (28) ve gelini Cennet Yıldız’a (30) tabancayla ateş etmeye başladı. Saldırı sırasında Rahime D. ise bölgeden uzaklaşarak kurtuldu.

Uğur D., daha sonra aynı tabancayla kendi hayatına son verdi. Olayın bildirilmesi üzerine adrese polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekipleri, Şerife Yıldız ve kızı Sümeyye Yıldız’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralı Cennet Yıldız ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay yerine gelen aile yakınları ise sinir krizi geçirdi. Cenazeler, olay yerindeki incelemenin ardından Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Öte yandan, İncirlik Aile Sağlığı Merkezinde görev yaptığı belirtilen doktor Sümeyye Yıldız’ın yaklaşık bir ay önce evlendiği öğrenildi.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Eski eşinin ailesine kurşun yağdırdı: 3 ölü, 1 yaralı