Falcao Galatasaray İle Prensipte Anlaştı! Falcao Kimdir? Falcao Kariyeri

featured

İddialara göre Galatasaray Falcao ile prensipte anlaştı. Sarı kırmızılılar dünyaca ünlü Kolombiyalı golcünün bonservisi için Monaco ile görüşmelerini sürdürüyor. Galatasaray taraftarı Falcao haberinden sonra sosyal medyada Falcao transferini gündem yaptı. River Plate altyapısında yetişen Falcao Atletico Madrid’de yıldızı parladı. Daha sonra dünyanın sayılı kulüplerinden olan Manchester United, Chelsea ve Monaco gibi kulüplerde de forma giydi.

FALCAO KİMDİR?

Falcao 1986’da Kolombiya’da dünyaya geldi. Kariyerine River Plate’in U20 takımında ve A takımında forma giyerek başlayan tecrübeli isim 2011 yılında Porto’ya transfer olmuştu. 2013’te ise 43 milyon Euro gibi büyük bir bedelle Atletico Madrid’e geçen yıldız oyuncunun Monaco’ya transferi de büyük ses getirmişti.

33 yaşındaki oyuncu daha sonra sırasıyla Manchester United, Chelsea ve Monaco’da yer değiştirmişti.

Sağ ayağını etkin olarak kullanan tecrübeli forvet kariyerinde 461 karşılaşmaya çıktı ve 271 gol kaydetti. 51 kez de asist yapan Falcao en fazla Ligue1 ve LaLiga’da forma giydi. Kolombiya milli takımı ile çıktığı 88 maçta 34 gol atma başarısı gösterdi.

2018 – 2019 sezonunda Monaco’da forma giyen Falcao ligde çıktığı 33 maçta 15 golle ve 2 asist ile takımına katkı verdi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Falcao Galatasaray İle Prensipte Anlaştı! Falcao Kimdir? Falcao Kariyeri