Fatih’te Yılbaşı Cinayeti: 17 Yaşındaki Melek Nur Özgener Yoğun Bakımda

Fatih’te Yılbaşı Cinayeti: 17 Yaşındaki Melek Nur Özgener Yoğun Bakımda

Yılbaşı gecesi Fatih’te yaşanan kanlı olayda, 17 yaşındaki Melek Nur Özgener, arkadaşı Nisa A.(17) ve Ercan D.(32) ile birlikte oturdukları araçta silahlı saldırıya uğradı.

Saldırganın, silahını iki genç kıza doğrultarak, “Hanginizi öldüreyim?” diye sorduğu ve ardından Melek Nur Özgener’i kafasından vurduğu öne sürüldü. Baba Bülent Özgener, kızının yaşadığı dehşeti şöyle anlattı: “Geçtiğimiz yılbaşı günü, ben kızımı çağıracağım sırada memurlar aradı. ‘Acile gelir misiniz’ dediler. Ben sandım ki biri şaka yapıyor. Sonra Melek Özgener’in babası olup olmadığımı sordu. ‘Acil hastaneye gelir misiz’ dedi. Ben de gittim. Memur bey anlatmaya başladı. İki kız, bir erkek varmış arabada. Erkek ‘Hanginize sıkayım’ demiş. Benim kızımın kafasında patlıyor. Eli tetiğe değmiş. Arka taraftan girip ön kulak arkasından çıkıyor. Bu adam daha önce de cinayet işlemiş. Denetimli serbestlikten salmışlar”

Olay, saat 23.30 civarında gerçekleşti. Ercan D., paniğe kapılarak, yaralı Melek Nur Özgener’i en yakın hastaneye bıraktıktan sonra kaçtı. Polis, daha önce aynı suçtan yargılanıp beraat eden Ercan D.’nin peşine düştü. Nisa A. ise gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı. Melek Nur Özgener ise ameliyat edildi ve yoğun bakımda hayata tutunmaya çalışıyor. Nisa A.’nın ise sosyal medyada silah fotoğrafı paylaştığı ortaya çıktı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Fatih’te Yılbaşı Cinayeti: 17 Yaşındaki Melek Nur Özgener Yoğun Bakımda