FBI Tarihinin En Kara Günü!

featured

ABD’de çocuklara yönelik istismar suçlarıyla mücadele eden iki FBI ajanı, bir apartman dairesini aramaya geldiklerinde meydana gelen silahlı çatışmada öldü, üç ajan da yaralandı. FBI olayı, “Tarihin en kara günü” olarak açıkladı.

ABD’de çocuklara yönelik istismar suçlarıyla mücadele eden iki FBI ajanı, Florida eyaletindeki bir apartman dairesini aramaya geldiklerinde meydana gelen silahlı çatışmada hayatını kaybetti, üç ajan da yaralandı.

FBI bu olayı ‘tarihinin en kanlı’ günlerinden biri olarak duyurdu. FBI’ın Miami saha ofisi başkanı George Piro, şüphelinin arama yapmak için gelen ajanlara ateş açtığını söyledi. Şüphelinin ise intihar ettiğine inanılıyor.

FBI Direktörü Christopher A. Wray, öldürülen iki ajanın isimlerinin Daniel Alfin ve Laura Schwartzenberger olduğunu söyledi ve her ikisini de çocuklara karşı suçları soruşturma konusunda uzmanlaştığını belirtti.

Olay sırasında Beyaz Saray’da göçmenler hakkında çalışma yapan ABD Başkanı Joe Biden, olayı öğrenir öğrenmez “Ajanlar hayatlarını tehlikeye atıyorlar. Aileleri için üzgünüm” ifadelerini kullandı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
FBI Tarihinin En Kara Günü!