Fenerbahçe, Leonardo Bonucci ile Transfer Görüşmelerine Başladı

Fenerbahçe, Leonardo Bonucci ile Transfer Görüşmelerine Başladı

Fenerbahçe, ara transfer döneminde savunma hattını güçlendirmek amacıyla Union Berlin’in deneyimli savunmacısı Leonardo Bonucci ile resmi görüşmelere başladığını duyurdu.

Union Berlin forması giyen ünlü İtalyan futbolcu Leonardo Bonucci, Fenerbahçe ile transfer görüşmeleri yapmak üzere akşam saatlerinde İstanbul’a geldi. Sarı-lacivertli kulüp, transfer çalışmalarını sürdürürken, Bonucci’nin İstanbul’daki varlığı taraftarlar arasında heyecan yarattı.

Sağlık Kontrolleri ve İleri Görüşmeler

Bonucci’nin sağlık kontrollerinden geçmesi ve ardından Fenerbahçe ile ileri görüşmeler yapması bekleniyor. İtalyan savunmacının başarılı bir sağlık kontrolü sürecinden geçmesi durumunda resmi imzaların atılması ve transferin tamamlanması öngörülüyor.

Fenerbahçe’nin Savunmaya Takviyesi

Süper Lig’in ikinci yarısında daha güçlü bir savunma hattı oluşturmayı hedefleyen Fenerbahçe, Bonucci transferiyle bu bölgede önemli bir takviye yapmayı planlıyor. Kulüpten yapılan açıklamada, “Ara transfer döneminde Profesyonel Futbol A Takımımızın güçlendirilmesi için çalışmalarını yürüten kulübümüz; savunma oyuncusu Leonardo Bonucci ile transfer görüşmelerine başlamıştır. İtalyan Futbolcu sağlık kontrolleri ve ileri görüşmeler için bugün İstanbul’a gelecektir” ifadelerine yer verildi.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Fenerbahçe, Leonardo Bonucci ile Transfer Görüşmelerine Başladı