Fenerbahçe, Ndidi ve Dominguez için Son Hamle

Fenerbahçe, Ndidi ve Dominguez için Son Hamle

Fenerbahçe, transfer sezonunun bitimine sayılı günler kala orta saha bölgesine takviye yapmak için çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Sarı-lacivertli ekip, Premier Lig’de küme düşen Leicester City’nin Nijeryalı yıldızı Wilfred Ndidi’yi kadrosuna katmak için girişimlere başladı. Sportif direktör Mario Branco, 26 yaşındaki futbolcu ve menajeriyle bir araya gelerek Fenerbahçe’nin teklifini iletti. Ndidi, Fenerbahçe’nin Avrupa’da iddialı bir kadro kurduğunu ve hedeflerinin olduğunu görerek sarı-lacivertli takıma sıcak baktığı öğrenildi. Nijeryalı oyuncu, Leicester City’den ayrılma isteğini de kulübüne bildirdi. Fenerbahçe yönetimi, Ndidi için 8 milyon Euro artı bonuslar içeren bir bonservis bedeli önerdi. Ndidi’nin daha önce Fenerbahçe forması giyen Yobo ve Emenike ile de görüşerek sarı-lacivertli kulüp hakkında bilgi aldığı belirtildi.

Fenerbahçe’nin orta saha transferindeki diğer hedefi ise Bologna’da forma giyen Arjantinli Nicolas Dominguez oldu. Sarı-lacivertliler, 25 yaşındaki oyuncu için 12 milyon Euro artı bonuslar içeren bir teklif yaptı. Bologna, sözleşmesi bir yıl kalan Dominguez’i satmaya sıcak bakarken, oyuncunun da İtalya’da kalmak istediği ifade edildi. Fiorentina ve Milan’ın da ilgilendiği Dominguez için Fenerbahçe’nin rakiplerinden daha iyi bir teklif sunduğu kaydedildi. Fenerbahçe, Dominguez’e yıllık 2.7 milyon Euro’dan dört yıllık bir sözleşme teklif etti. Dominguez’in menajerinin de Fenerbahçe’yi tercih etmesi için oyuncuya baskı yaptığı öğrenildi.

Fenerbahçe, transfer sezonunun son günlerinde orta saha bölgesine iki önemli takviye yaparak kadrosunu güçlendirmeyi planlıyor. Sarı-lacivertli taraftarlar da bu transferlerin gerçekleşmesini heyecanla bekliyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Fenerbahçe, Ndidi ve Dominguez için Son Hamle