Fethiye’de Aynı Kavşakta Bir Saatte İki Kaza

Fethiye’de Aynı Kavşakta Bir Saatte İki Kaza

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, aynı kavşakta bir saat arayla iki ayrı trafik kazası yaşandı. Kazalarda motosiklet kullanan 2 genç hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

İlk kaza, Menteşeoğlu Mahallesi’nde Şehit Cengiz Topçu Caddesi ile 737. Sokak’ın kesiştiği noktada meydana geldi. Recep D.’nin (17) yönetimindeki 48 JZ 635 plakalı motosiklet, Ümit Y.’nin (32) kullandığı 06 DTG 164 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpmanın şiddetiyle otomobil devrildi. Motosiklette bulunan Recep D. ve arkadaşı Mehmet Beyazıt Alkaya (16) ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Fethiye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak Mehmet Beyazıt Alkaya, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Otomobil sürücüsü Ümit Y. ise gözaltına alındı.

Bir saat sonra aynı yerde ikinci bir kaza daha oldu. S.M.’nin (45) idaresindeki 48 AJE 703 plakalı kamyonet, Yusuf Uğur’un (15) sürdüğü motosikletle çarpıştı. Kazada kamyonet sürücüsü ile motosikletteki Yusuf Uğur ve Ege E. (14) yaralandı. Yaralılara ilk müdahaleyi olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptı. Yusuf Uğur ve Ege E., Fethiye Devlet Hastanesi’ne, kamyonet sürücüsü S.M. ise Özel Letoon Hastanesi’ne sevk edildi. Yusuf Uğur, hastanede yapılan tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti. Ege E.’nin ise durumunun ağır olduğu belirtildi. Kamyonet sürücüsü S.M., tedavisinin ardından gözaltına alındı.

Her iki kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Fethiye’de Aynı Kavşakta Bir Saatte İki Kaza