FETÖ’nün Bahreyn İmamından 16 Yaşındaki Kıza Cinsel İstismar

FETÖ'nün Bahreyn İmamından 16 Yaşındaki Kıza Cinsel İstismar

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ), sözde Bahreyn ülke imamı kendisine eğitimiyle ilgilenmesi için emanet edilen 16 yaşındaki reşit olmayan kız çocuğunu istismar etti.

FETÖ terör örgütünün Bahreyn’deki okullarından birinde çalışan Y.Ü., 16 yaşındaki kızının eğitimiyle ilgilenmesi için terör örgütünün sözde Bahreyn ülke imamı İbrahim Demir’den ricada bulundu. Babanın talebi üzerine 16 yaşındaki N.Ü.’nün derslerini yakından takip etmeye başlayan İbrahim Demir, kendisinden 21 yaş küçük N.Ü.’yü taciz etmeye başladı.

Demir’in eşi ile şantajla istismar edilen 16 yaşındaki N.Ü.’nün annesinin bu çirkin olayı fark etmesi üzerine örgüt içinde kargaşa yaşandı. Reşit olmayan kızları cinsel tacizle suçlanan İbrahim Demir, örgütün merkezi Pensilvanya tarafından koruma altına alındı ve olay örgüt içinde kapatıldı.

Demir, kendisine gelen talimat üzerine Mısır’a gittikten sonra, yaşadığı travmadan sebep Avrupa’daki bir ülkeye kaçan N.Ü.’nün peşini bırakmadı. N.Ü.’ye fotoğraflarını ve videolarını yayınlamakla şantajda bulunan Demir yüzünden 16 yaşındaki kız intiharın eşiğine geldi.

İbrahim Demir ise Pensilvanya’nın yardımı ile üst düzey örgüt mensubu Hüseyin Karakuş’un koruması altında İsviçre’de hayatına devam ediyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
FETÖ’nün Bahreyn İmamından 16 Yaşındaki Kıza Cinsel İstismar