Feyza Altun’un Gözaltına Alınma Anı

Feyza Altun'un Gözaltına Alınma Anı

Sosyal medya üzerinde yaptığı şeriat karşıtı ve küfürlü bir paylaşımın ardından hakkında soruşturma açılan Avukat Feyza Altun, polis tarafından gözaltına alındı. Bu durum, Fatih Altaylı’nın programında Altun’un anlattıkları üzerinden gündeme geldi.

Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı, Altun hakkında “halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme” iddiasıyla soruşturma başlatmış ve Altun, tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilmişti. Mahkeme işlemlerinin ardından Altun, adli kontrol şartı altında serbest bırakıldı. Bu şartlar arasında yurt dışına çıkış yasağı ve haftada iki gün polis karakoluna imza atma zorunluluğu yer alıyor.

Fatih Altaylı, programında Feyza Altun ile yaptığı konuşmayı aktarırken, gözaltı anına dair dikkat çekici ayrıntıları da paylaştı. Altaylı’nın aktardığına göre, Altun’un evine gelen 15 polis ve bir savcıya, kaçma niyeti olmadığını belirterek evini açmış. Altun, Altaylı’ya verdiği demeçte, “Benim gibi minicik bir kadın için devlet imkanlarının bu kadar seferber edilmesine gerek yoktu” şeklinde konuştu.

Altaylı’nın anlattığına göre, Altun polislere “Ne gerekiyorsa yapın, çekinmeyin” demiş ve kısa bir süreliğine izin isteyerek kendisine rakı koyup içmiş. Ardından polisler tarafından gözaltına alınarak ifadeye götürülmüş.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Feyza Altun’un Gözaltına Alınma Anı