Filenin Sultanları, Brezilya’yı 3-0 Yenerek Paris Yolunda Emin Adımlarla İlerliyor

featured

Filenin Sultanları, Paris 2024 yolunda Brezilya engelini de aştı 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri’nde mücadele eden A Milli Kadın Voleybol Takımı, B Grubu’ndaki 5. maçında Brezilya ile karşılaştı. Japonya’nın başkenti Tokyo’daki Yoyogi Spor Salonu’nda oynanan mücadeleyi Filenin Sultanları 3-0 kazanarak grupta 5’te 5 yaptı.

Milli takım, ilk sette rakibine üstünlük kurarak 25-21’lik skorla öne geçti. İkinci sette ise Brezilya daha dirençli bir oyun sergiledi ve set uzatmalara gitti. Filenin Sultanları, uzatmalarda da rakibine fırsat vermeyerek seti 29-27 kazandı ve durumu 2-0 yaptı. Üçüncü sette de etkili oyununu sürdüren milli takım, seti 25-23 alarak maçtan 3-0 galip ayrıldı.

Filenin Sultanları, bu galibiyetle birlikte B Grubu’nda puanını 15’e çıkardı ve lider Japonya ile arasındaki puan farkını korudu. Brezilya ise 11 puanda kaldı ve üçüncü sırada yer aldı. Milli takım, olimpiyat elemelerindeki son iki maçında yarın Japonya ve cumartesi günü Belçika ile karşılaşacak. Elemelerde gruplarında ilk iki sırada yer alan ülkeler, Paris Olimpiyat Oyunları’na kota kazanacak.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Filenin Sultanları, Brezilya’yı 3-0 Yenerek Paris Yolunda Emin Adımlarla İlerliyor