Fransa’da Yargılanacak Terörist, Karabük Üniversitesi’nde Öğrenci

Fransa'da Yargılanacak Terörist, Karabük Üniversitesi'nde Öğrenci

Karabük Üniversitesi’nde öğrencilerin büyük bir çoğunluğunu yabancıların oluşturduğu yönündeki iddialara bir yenisi daha eklendi. La Provence gazetesi tarafından yazılan bir haberde Karabük Üniversitesi’nde şu anda eğitim görmekte olan Majdi Nema’nın, eski bir Suriyeli isyancı grubu Ceyş-ul İslam örgütünün sözcüsü olduğunu, 2020 yılında Marsilya’da gözaltına alındığını yazdı. Haberin devamında 2013 ile 2015 yılları arasında Suriye’de işlenen savaş suçlarına yardım etmekle suçlanan Nema’nın Nisan 2025’te Paris’te yargılanacağı bildirildi.

Majdi Nema’nın hakkındaki habere dair görselleri paylaşarak bilgi veren Yeniçağ Haber Müdürü Fatih Ergin Nema’nın ayrıca Hatay merkezli bir düşünce kurulu açtığını belirtti.

Ümit Özdağ’dan Yorum

Ergin’in paylaştığı haberi alıntılayan Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, “Türkiye derin bir uykuda. Bu uykudan böyle giderse ancak korkunç bir KABUS ile uyanacağız. Zafer Partisi’ne oy veren 1 milyon 112 bin seçmen ülkemizin sürüklendiği kabusu en erken gören ve bu kabusun yaşanmasını engelleyecek tek parti olan Zafer Partisi saflarında yer alan seçmen. Ancak bu seçimde başka nedenler ile oy kullanan öte yandan Türkiye’nin sürüklendiği korkunç kabusu gören ve Zafer Partisi’ne yönelen milyonlarca yurttaşımız var” şeklinde konuştu.

 

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Fransa’da Yargılanacak Terörist, Karabük Üniversitesi’nde Öğrenci