Fransız Çiftin Konya’daki Kamp Macerası Kabusa Döndü

Fransız Çiftin Konya'daki Kamp Macerası Kabusa Döndü

Konya’nın Emirgazi ilçesinde bisikletleriyle dünya turuna çıkan Fransız çift, kamp yaptıkları yerde saldırıya uğrayarak dehşet anları yaşadı. Saldırganlar, genç kadını taciz edip, kamp malzemelerini alarak kaçtı. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı ve tutuklandı.

Olay, perşembe günü akşam saatlerinde Emirgazi ilçesinde meydana geldi. Fransa uyruklu avukat Gamila M. (31) ve mühendis sevgilisi Quantu S. (31), bisikletleriyle Türkiye’ye geldi. Türkiye’nin birçok yerini gezen çift, Kapadokya’ya gitmek için Karapınar ilçesine ulaştı. Burada Kayacık Mahallesi’nde bir aile tarafından ağırlanan Fransız çift, sabah bisikletleriyle ilçeyi gezdikten sonra Kapadokya’ya doğru yola koyuldu.

Akşam karanlığında Emirgazi ilçesine gelen çift, yolculuğun tehlikeli olabileceğini düşünerek Gazi Türbesi yakınında bir alana çadır kurdu. Geceyi burada geçirip sabah devam etmeyi planlayan çift, iddiaya göre biri alkollü olan 2 kişinin saldırısına maruz kaldı. Saldırganlar, Fransız çifti darp edip, Gamila M.’yi taciz ettikten sonra kamp malzemelerini gasp ederek olay yerinden uzaklaştı.

Yaşadıkları korkunç olayın şokunu atlatan Fransız çift, hemen Emirgazi Jandarma Komutanlığı’na giderek şikayetçi oldu. Jandarma ekipleri, olayla ilgili çalışma başlattı ve şüphelilerin kimliklerini tespit etti. E.P. ve T.Y. isimli şüpheliler, sabaha karşı evlerinde yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler, işlemlerinin ardından sevk edildikleri Karapınar Adliyesi’nde tutuklanarak Ereğli Kapalı Cezaevi’ne konuldu.

Fransız çiftin ise Türkiye turunu yarıda bırakarak Gürcistan’a geçtikleri öğrenildi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Fransız Çiftin Konya’daki Kamp Macerası Kabusa Döndü