Fuat Ocak’ın Taciz ve Tehdit Ettiği Gökçen Ocak: “Ölmek İstemiyorum”

featured

Gökçen Ocak sosyal medya hesabından paylaştığı video ile çok konuşulan konular arasına girdi. Sosyal medya organı Twitter üzerinden paylaşım yapan Gökçen Ocak, eşinin amcası Fuat Ocak tarafından aylardır tacize uğradığını, tehdit edildiğini ve eşinin amcası Fuat Ocak’ın kayınvalidesinin vurulduğunu, kendisinin de vurulacağını belirten bir video çekip paylaştı. Ölmek istemediğini devlet yetkililerine duyurmak isteyen ve annelik yapmak istediğini söyleyen Gökçen Ocak’ın bu sözleriyle birlikte Twitter’da kullanıcılar#FuatOcaktutuklansın etiketi ile Gökçek Ocak’a destek oldu. Kayınvalidesinin de vurulduğunu ifade eden talihsiz kadın yetkililere seslendi.

Gökçen Ocak’ın çektiği video görenleri hayrete düşürdü. Kayınvalidesinin vurularak ölümden döndüğünü, eşinin amcası tarafından tehdit ve taciz edildiğini anlatan Gökçen Ocak, Fuat Ocak tarafından vurulma tehlikesi olduğunu ve suratına tükürüldüğünü, Fuat Ocak’ın cinsel organını göstererek tehdit edildiğini anlatan Gökçen Ocak gözyaşlarına hakim olamadı.

İstanbul’un Maltepe Gülsuyu’nda ikamet eden Gökçen Ocak “Ölmek istemiyorum, çocuğuma annelik yapmak istiyorum. Kayınvalidem yeni vuruldu ben de vurulmak istemiyorum.” dedi. İşte Gökçen Ocak’ın Twitter paylaşımlarındaki videosu:

https://twitter.com/ocakgokcen/status/1302719720257474561

https://twitter.com/ocakgokcen/status/1302734600955928576

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Fuat Ocak’ın Taciz ve Tehdit Ettiği Gökçen Ocak: “Ölmek İstemiyorum”