G.O.R.A. filmi nerede çekildi? G.O.R.A. filminin oyuncuları ve konusu.

featured

G.O.R.A. filmi nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. tarihinde vizyona giren Array türünde olan G.O.R.A. nerede çekildi, G.O.R.A. filmi oyuncuları kimler, G.O.R.A. nerede çekilmiştir, G.O.R.A. filmi konusu ne? İşte G.O.R.A. hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

G.O.R.A. filmi oyuncuları

Ömer Faruk Sorak yönetmenliğinde çekilen G.O.R.A. filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Cem Yılmaz, Özge Özberk, Ozan Güven, Özkan Uğur…

G.O.R.A. konusu

G.O.R.A. konusu Kurnaz ve genç bir adam olan Arif, bir kasabada halı satarak yaşamını sürdürmektedir. Genelde yaşadığı bölgedeki insanlar, kendisini hafif üç kağıtçı bir tip olarak bilirler. Bir gün Arif’in dükkanına gelen yabancı müşteriler, ona hayal bile edemeyeceği bir deneyim yaşatır. Gelenler aslen uzaylılardır ve bu uzaylılar tarafından kaçırılan Arif, bambaşka bir gezegene götürülür. Arif, karakterine uygun bir biçimde bu gezegenden kaçıp kurtulabilmenin türlü yollarını aramaya başlar. Ancak yaşayacağı maceralar, onun bu gezegende aşk ile burun buruna gelmesine de neden olacaktır. Cem Yılmaz’dan kahkaha dolu dakikalar.

G.O.R.A. filmi nerede çekildi?
G.O.R.A. filmi için sözlükte neler dediler?
G.O.R.A. hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
cem yılmaz’ın yazdıgı ve insallah bir gun cekilebilecek olan super komik uzay filmi.

cem yılmaz uzun sachli bir uzay sava$chisi olsaydi nasil gorunurdu sorusuna cevap veren bir fragmana sahip olan film… fragmani boyleyse film nasildir acaba dedirten film….

G.O.R.A. filmi nerede çekildi

tarihinde vizyona giren G.O.R.A. filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
G.O.R.A. filmi nerede çekildi? G.O.R.A. filminin oyuncuları ve konusu.