Galatasaray ile GKN Kargo Sponsorluk Anlaşması İmzaladı

Galatasaray ile GKN Kargo Sponsorluk Anlaşması İmzaladı

Galatasaray, yeni sezonda forma sol kol sponsoru olarak GKN Kargo ile işbirliği yapacak. Sarı-kırmızılı kulüp, 2023-2024 sezonunda lig, kupa ve Şampiyonlar Ligi Ön Eleme maçlarında GKN Kargo’nun logosunu taşıyacak. Sponsorluk anlaşması RAMS Park’ta gerçekleştirilen törenle imzalandı. Törene Galatasaray Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur ve GKN Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Akyürek katıldı.

GKN Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Akyürek, törende yaptığı konuşmada, Galatasaray’a sponsor olmanın gurur verici olduğunu belirterek, “Türkiye’nin güzide kulübü Galatasaray’ın yanında olmak bizim için çok değerli. Bu sponsorluk bizim için bir imzadan daha ötesini ifade ediyor. Bizler de Galatasaray’ın hem Avrupa’da hem de Türkiye’de şampiyonlukları için maddi ve manevi ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

Galatasaray Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur ise GKN Kargo’ya teşekkür ederek, “Başarılı bir sezon geçirdik, şampiyon olduk. Bu seneki amacımız bunu daha da ileriye taşımak. O yüzden de güçlü işbirlikleri bizim için önemli. Hedefimiz hem güçlü hem sürdürülebilir işbirlikleri. Bu anlamda GKN Kargo gibi sektöründe çok önemli bir isim olan markayla Galatasaray’ımızın böyle bir işbirliğine gitmesi bizim açımızdan da çok memnun edici.” diye konuştu.

Timur, “Böyle sponsorlukların daha çok devam etmesi lazım. Çünkü Türkiye’de spor tutkusu çok fazla. Gelir olarak ise gerideyiz. Bunu bu tip işbirlikleriyle sürekli geliştirmemiz lazım. Futbol ekonomisi bu işin sürdürülebilirliğini belirleyen şey.” dedi ve ekledi: “GKN ailesine, tüm çalışanlarına, paydaşlarına, yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim. Daha birlikte yapacağımız çok şey var. İnşallah güzel ve uzun yıllar sürecek bir birliktelik olur. Gökhan Bey, farklı transferlerde başka katkılarının da olmasını istediğini bana söyledi. Her iki taraf için de hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.”

Törenin sonunda imza atıldı ve toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Galatasaray ile GKN Kargo Sponsorluk Anlaşması İmzaladı