Galatasaray, Süper Kupa Maçının Ertelenmesine Karşı Çıktı

Galatasaray, Süper Kupa Maçının Ertelenmesine Karşı Çıktı

Galatasaray Kulübü, Fenerbahçe’nin Süper Kupa maçının ertelenmesi talebine karşı çıkarak, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) nihai kararını bekliyor.

Türk futbolunun prestijli mücadelelerinden biri olan Süper Kupa maçında ortaya çıkan bir erteleme meselesi, futbol gündemini meşgul ediyor. Sports Digitale Genel Yayın Yönetmeni Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre, Galatasaray, Fenerbahçe’nin maçın ertelenmesi yönündeki talebini reddetti. Bu durum, iki takım arasında fikir ayrılığına yol açarken, nihai kararın Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından verilmesi bekleniyor.

Yağız Sabuncuoğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Fenerbahçe ‘ertelensin’ diyor, Galatasaray ‘ertelenmesin’ diyor. Taraflar arasında fikir birliği olmadığı için kararı TFF verecek.” ifadelerini kullandı. Bu açıklama, iki kulübün konuya dair net pozisyonlarını ortaya koyuyor.

TFF Başkanı Nihat Özdemir, 7 Nisan’da Şanlıurfa’da oynanması planlanan maçla ilgili olarak Fenerbahçe’nin erteleme talebinde bulunduğunu doğruladı ve “Fenerbahçe’den bir erteleme talebi geldi, değerlendiriyoruz.” şeklinde bir açıklama yaptı. Bu durum, TFF’nin önünde zorlu bir kararın olduğunu gösteriyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Galatasaray, Süper Kupa Maçının Ertelenmesine Karşı Çıktı