Galatasaray’da Erden Timur ve Dursun Özbek’in Açıklamaları

Galatasaray'da Erden Timur ve Dursun Özbek'in Açıklamaları

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur ve İkinci Başkan Metin Öztürk, hakem kararları ve kulübün güncel durumu hakkında bir basın toplantısı düzenledi. Bu toplantıda önemli açıklamalar ve Galatasaray’ın geleceğine dair önemli konular ele alındı.

Erden Timur’un Açıklamaları

Erden Timur, hakemlerle ilgili geçmişte yaptığı konuşmalara ve yaşanan algı manipülasyonlarına değindi. “Konuşsan suç, konuşmasan suç! Geçen sene hakemle ilgili 3 defa konuştum. Algı manipülasyonu hep bu tip şeyler için yapılıyor. İki ay önce ekrana çıktım, neler yapılması gerektiği için bir çok öneri sunduk. Sonra yaşananlar da malum” diyerek, bu tür manipülasyonlara karşı mücadele vurgusu yaptı.

Ortamın Gerginliği ve Galatasaray’ın Duruşu

Galatasaray’ın hakkını savunma görevine değinen Timur, “Kendimizi taraftara sevdirmek için konuşabiliriz. Ancak zaten ortam gergin. Bizim görevlerimiz Galatasaray’ın hakkını savunmak. Başkanımız ‘Ya düzgün yönetin ya da gereğini yapın’ dedi. Biz her türlü mecrada mücadelemizi vereceğiz. 17-18 yaşında çocukları yanlış yönlendirirsek, birbirlerine bir şey yapabilirler. Konuşursak gerginlikler olacak. Bir sürü şeyi yutuyoruz” ifadesiyle mevcut duruma dikkat çekti.

Sacha Boey’in Durumu

Sacha Boey’in takımdaki geleceği hakkında, “Sacha Boey bu hafta idmanda olacak. Satış gibi bir şey yok. En ufak bir boşlukta manipülasyon üretiliyor. “Yok böyle bir teklif’ mi diyelim. Bazen bazı şeyleri transfer döneminde bırakmak gerekiyor, bunun faydaları da oluyor” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Dursun Özbek’in Açıklamaları

Galatasaray’ın Yönetim Felsefesi ve Hakem Kararları

Dursun Özbek, göreve geldikleri andan itibaren sahada kalmak ve Türk futbolunu en iyi şekilde temsil etmek istediklerini belirtti. Hakem kararları ve sistematik olayları saha dışına çekme girişimlerine de değindi.

TFF ve MHK’nın standartsızlığını çözmesi gerektiğini vurgulayan Özbek, bu kişilerin ya işi layıkıyla yönetmesi ya da gereğini yapması gerektiğini söyledi. “Kimse bize hakem hatası demesin! Bu kadar üst üste gelmesi… Bunları hakem hatası olarak geçiştirmeyi bize kimse dayatamaz!” diyerek, üst üste gelen hataların kabul edilemez olduğunu ifade etti.

Galatasaray’ın Sorunları ve Fenerbahçe’ye Gönderme

Galatasaray’ın içinde bulunduğu zor durumlar ve bu durumlara karşı mücadele vurgusu yapıldı. Ayrıca, Fenerbahçe ve Başkanı Ali Koç’a göndermelerde bulunarak, “Bu standartsızlığı MHK ve TFF çözecek. Bu yetki sahibi kişiler, ya bu işi layıkı ile yönetmek zorunda ya da beceremiyorlarsa, gereğini yapmak zorundalar. Gereğinin ne olduğunu yorumlarınıza bırakıyorum” dedi.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Galatasaray’da Erden Timur ve Dursun Özbek’in Açıklamaları