Gazeteci Zülal Kalkandelen, “Hayvanları Koruma Derneği”nin maskesini düşürdü

featured

Cumhuriyet Gazetesi yazarı, Gazeteci Zülal Kalkandelen, Paw Guards (Pati Koruyucuları Hayvanları Koruma Derneği) isimli derneğin maskesini düşürdü.

Cumhuriyet Gazetesi’nde yayımladığı köşe yazısında yaşanları belgeleriyle ortaya koyan, Zülal Kalkandelen, sokak hayvanları üzerinden insanların nasıl dolandırıldığını anlattı.

Zülal Kalkandelen, “Patileri Korumak Mı?” başlıklı köşe yazısında şu ifadelere yer verdi; Ankara’nın Mühye köyünde Paw Guards Cenneti adı ile kurdukları barınak için tüm panel çitleri ve padokları kendisinin yaptığını, Erdoğdu’nun kendisini aylardır oyaladığını, son kalan 30.875 TL’lik ödemeyi hatırlatmak için telefon ettiğinde ağır küfürle karşılaştığını ve “Gel de al, bacaklarına, beynine sıkarım” şeklinde tehdit edildiğini, bunun üzerine savcılığa ve Ankara Valiliği Dernekler Masası’na şikâyette bulunduğunu söyleyerek belgeleri gönderdi.

Olayı biraz araştırınca iş daha da karışıyor. Çünkü Kayacı, bir firmada çalışırken, Erdoğdu o firmayla ödeme sıkıntıları yaşadıklarını söyleyerek Kayacı’ya “Sen bizim işleri yap sana ödemede bulunalım, faturayı hallederiz” demiş. Kayacı da “Düzenli ödeme yapılırsa olur” diyerek çalıştığı firmadan ayrılmış, malzemeleri 4D Otomotiv Metal Makine San. ve Tic. AŞ’den almış.”

Köşe yazısının tamamını okumak için: https://www.cumhuriyet.com.tr/yazarlar/zulal-kalkandelen/patileri-korumak-mi-2051903

 

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gazeteci Zülal Kalkandelen, “Hayvanları Koruma Derneği”nin maskesini düşürdü