Gazeteci Zülal Kalkandelen, kendisini tehdit eden Erkin Erdoğdu hakkında suç duyurusunda bulundu

featured

Gazeteci Zülal Kalkandelen, kendisini tehdit eden Erkin Erdoğdu hakkında suç duyurusunda bulundu. Gazeteci – Cumhuriyet Gazetesi yazarı Zülal Kalkandelen, kendisine tehditler savuran Paw Guards (Hayvanları Koruma Derneği) isimli derneğin Başkanı Erkin Erdoğdu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Erkin Erdoğdu‘nun hayvanseverlerin duygularını nasıl sömürdüğünü belgeleriyle paylaşan Zülal Kalkandelen önemli bir gazetecilik başarısına imza atmasının ardından, Erkin Erdoğdu, Zülal Kalkandelen’e tehditler savurmuş, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun ismiyle gözdağı vermeye çalıştığı kamuoyuna yansımıştı.

Zülal Kalkandelen,Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

Gazeteci Gökhan İlhan “Zülal Kalkandelen Yalnız Değildir” 

Gazeteci – Sabit Haber köşe yazarı Gökhan İlhan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Bizi dayanışma ayakta tutacak. Zülal Kalkandelen yalnız değildir” paylaşımında bulunduktan sonra, Sabithaber’e yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

“Öncelikle Zülal Kalkandelen çok değerli bir gazetecidir, yürekli bir gazetecedir, belgeyle çalışır, hayvan hakları savunucusudur, örnek bir gazeteci, örnek bir vatandaştır, hayvanseverlerin duygularını kullanıp çıkar sağlamaya çalışanlara geçit vermemiştir. Meslektaşı, bir kardeşi, bir vatandaş olarak elbette Zülal Kalkandelen’in yanında olacağım. Halkının yanında olan kaç tane gazeteci kaldı? Erkin Erdoğdu denen şahıs hakkında suç duyurusunda bulundu. Süreci ben de avukatımla birlikte yakından edeceğim.”

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gazeteci Zülal Kalkandelen, kendisini tehdit eden Erkin Erdoğdu hakkında suç duyurusunda bulundu