Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanına Maymun Saldırdı

featured

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla açılan  Gaziantep Hayvan Bahçesi’nde  Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, bir maymunun taşlı saldırısına uğradı.

Gaziantep Hayvanat Bahçesinde oluşturulan şempanze adasının açılışını yapan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in hayvanat bahçesini ziyareti sırasında Belediye Başkanı Fatma Şahin’in maymunlarla yaşadığı anlar kimi zaman korkuttu kimi zaman ise güldürdü.

Fatma Şahin’in kucağına giden maymuna tıbbi maske takılmak istedi. Bakıcılarının yardımıyla maskesi takıldı. Ama maskeden rahatsız olan maymun maskeyi çıkararak yere attı.

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü ve açılış nedeniyle konuşma yapan Fatma Şahin konuşma yaparken mikrofonu şempanzeye kaptırdı. Şahin, ısrarlı çabası ile mikrofonu almayı başararak, konuşmasına devam etti.

Fatma Şahin, konuşması bittikten sonra, “Can bir selam ver” diyerek, mikrofonu yanındaki şempanzeye uzattı. Öfkeli maymun, eline aldığı mikrofonu bu kez ise yere attı.

Açılışın ardından şempanze adasını gezen Fatma Şahin kafesten maymunlara marul vermeye çalışırken hırçın bir şempanzenin taşlı saldırısına uğradı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanına Maymun Saldırdı