Gaziantep’te Sevgili Cinayeti! Duygu Delen’e Ne Oldu? Duygu Delen İle Mehmet Kaplan’ın Binaya Giriş Anları Ortaya Çıktı…

featured

Gaziantep’te Atlantik Halının sahibi Bileç Kaplan’ın oğlu Mehmet Kaplan’ın sevgilisi Duygu Delen’i evinin balkonundan attığı iddia edildi.

OLAY NASIL MEYDANA GELDİ ?

Gaziantep’in Batıkent Mahallesi’ndeki Mehmet K.’nin ailesine ait evde, kız arkadaşı Duygu D. ile balkonda birlikte bulundukları belirtildi. Balkonda Duygu D.’nin ya dengesini kaybederek, yada itildiği düşünülerek aşağı düştü. Olay yerine gelen emniyet mensupları, olayda darp olup olmadığı konusunda özellikle inceledikleri öğrenildi. 

MEHMET KAPLAN’IN KARIŞTIĞI TRAFİK KAZASI

Mehmet Kaplan’ın bundan önce de 17.01.2019 tarihinde Masal park tramvay durağı yaya geçidinde 1 çocuk annesi 35 yaşındaki Zeynep Berna Atay’a çarparak öldürdüğü ortaya çıktı üstelik Kaplan, hızlı, alkollü ve ehliyetsizdi.

Aracı Atay’a çarptıktan 120 metre sonra yol kenarındaki bir ağaca da çarparak duran ve ağacı kökünden söken Mehmet Kaplan Aracı durduramadı, ardından tramvay korkuluklarını devirip, tramvay hattına girerek ancak durabildi.

210 PROMİL ALKOLLÜ ÇIKTI

Kaplan’ın 210 promil alkollü olduğu tespit edildi. Çok kısa bir süre sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.  210 promil alkol, ehliyetsiz, aşırı hızla üstelik yaya geçidinde bir kadını öldürmesine rağmen serbest kalan Mehmet Kaplan  adresinin sabit olması, kaçma şüphesinin bulunmaması ve öğrenci olması nedeni ile serbest kaldı.

Bir evladı, eşi ve bir çok sevenini elinden alınmış olmasına rağmen Mehmet Kaplan’ın nasıl serbest kaldığı tepkilere neden oldu.Yine bir kadının ölümü ve yine Mehmet Kaplan isminin yan yana gelmesi akıllarda soru işareti oluşturdu.Üstelik Mehmet Kaplan’ın Duygu Delen’i tehdit ettiği ve birçok tehdit mesajının olduğu iddia edilirken yakınları intihar etmesinin imkansız olduğunu belirtmekte.

MEHMET KAPLAN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE ALINDI

Duygu Delen’in hayatını kaybettiği olayda adı geçen Mehmet Kaplan Gaziantep Emniyet Müdürlüğünde gözaltında tutuluyor.

DUYGU DELEN SORUŞTURMASI İÇİN GAZİANTEP BAROSU MÜDAHİL OLDU

Olayla ilgilenen avukat açıklama yaptı.

Olayla İlgili Soruşturma Sürüyor…

İŞTE MEHMET KAPLAN VE DUYGU DELEN’İN BİNAYA GİRİŞ ANLARI…

 

ZANLI MEHMET KAPLAN’IN FOTOĞRAFI

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
1
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep’te Sevgili Cinayeti! Duygu Delen’e Ne Oldu? Duygu Delen İle Mehmet Kaplan’ın Binaya Giriş Anları Ortaya Çıktı…