Gazimize Saldıranlar Tutuklandı

featured

Gazi Ömür Karaman, Bayram tatili için gittiği Gemlik’te, bir kafede saldırıya uğramıştı. Ayaklarını bir sandalyeye uzattığı bahane edilerek, kafede bulunan magandalar tarafından darp edilen Gazi Ömür, sosyal medyada gündem olmuştu. Vatandaşların haklı tepkisi sonucunda, Gazi Ömür’ü darp eden magandalar tutuklandı.

İlgili Haber  Gemlik'te Gaziye Rezil Saldırı

3 Şüpheli Tutuklandı
Bursa’nın Gemlik ilçesi Kumsaz Mahallesi’nde Gazi Ömür Karaman’ın darp edilmesi olayı ile ilgili sabah saatlerinde gözaltına alınıp, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan şüphelilerden Ü.T., Ö.Ş. ve S.Ş., savcının talebi üzerine tekrar gözaltına alındı. Bir kez daha adliyeye sevk edilen Ü.T., Ö.Ş. ve S.Ş., ‘Basit yaralama’ suçuyla tutuklanarak, Bursa Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

Şüphelilerin sorgulamalarında Ömür Karaman’ın gazi olduğunu bilmediklerini ve haberlerden öğrendiklerini belirttikleri öğrenildi. Ayrıca olayın da ayak uzatma meselesinden değil, Karaman’ın kafeden çıkarken küfür etmesi nedeniyle meydana geldiği yönünde ifade verdikleri belirlendi.

İşletme Sahibindne Açıklama
İşletme sahibi Süleyman Şahin tarafından yapılan yazılı açıklamada ise şu ifadelere yer verildi: “Bahse konu olan olayların hiçbirinin işletmemiz, işletme sahibimiz ve işletme personelimizle alakası bulunmamaktadır. Böyle bir olay ile ilgili olarak adımızın geçmesi bizleri derinden üzmüştür. Emniyet güçleri konunun takipçisi olmakla birlikte süreç henüz devam etmektedir. Gazimize en içten dileklerimizle geçmiş olsun diliyoruz. Konunun takipçisi olacağımızı kamuoyuna arz ederiz.”

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gazimize Saldıranlar Tutuklandı