Gaziosmanpaşa’da Otopark Çıkışı Silahlı Saldırı

Gaziosmanpaşa'da Otopark Çıkışı Silahlı Saldırı

İstanbul Gaziosmanpaşa’da bir iş insanı, otoparktan çıkmak üzereyken silahlı saldırının hedefi oldu. Saldırganlar, aracın camını kırarak içeriye çok sayıda kurşun sıktılar. İş insanı ağır yaralanırken, saldırganlar kaçtılar. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Olay, Gaziosmanpaşa ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, uzun süredir iş yerinin çıkış saatini takip eden saldırganlar, iş insanının iş yerinden ayrılıp otoparka girdiği sırada harekete geçtiler. İş insanının, trafiği beklerken aracını durdurduğu anda yanına yaklaşan saldırganlar, aracın camını kırarak içeriye defalarca ateş ettiler. Saldırganlar daha sonra olay yerinden hızla uzaklaştılar.

Saldırıda kasıklarından vurulan iş insanı kanlar içinde kaldı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı iş insanı, yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. İş insanının hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Olayın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri polis ekiplerine ulaştırıldı. Polis, saldırının fail ya da faillerini yakalamak için çalışma başlattı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziosmanpaşa’da Otopark Çıkışı Silahlı Saldırı