Gelecek Partisi Sarıyer’de Şehitleri Andı

featured

Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı, İstiklal Caddesi’nde hayatını kaybeden vatandaşlar, vatan için şehit olan kahramanlar ve vefatının 1. yıl dönümü olan şair Sezai Karakoç için anma töreni düzenledi.
Sarıyer Merkez Yeni Camii’nde gerçekleştirilen mevlid programında İstiklal Caddesi’nde hayatını kaybeden vatandaşlar, vatan için şehit olan kahramanlar ve vefatının 1. yıl dönümü olan şair Sezai Karakoç için dualar edildi. Mevlid öncesi ve sonrasında vatandaşlara yemek ikramında bulunuldu.

SEZAİ KARAKOÇ İÇİN ANMA PROGRAMI
Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı’nda Sezai Karakoç için düzenlenen anma programına Gazeteci-Yazar Tolga Saçıkara konuşmacı olarak katıldı. Programda, Karakoç’un hayatı, eserleri ve fikir dünyası konuşuldu.

“AZİZ ŞEHİTLERİMİZİ DUA İLE YAD EDİYORUM”
Programlara ilişkin konuşan Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Erhan Vergili, “Öncelikle İstiklal Caddesi’nde vefat eden vatandaşlarımızı bir kez daha rahmetle anıyorum. Vatanımız için canını feda eden aziz şehitlerimizi dua ile yad ediyorum. Edebiyatımızın ve fikir dünyasının önemli isimlerinden Sezai Karakoç’u ölüm yıl dönümünde şükranla anıyorum. Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı olarak yaptığımız bu organizasyonlarla bizim değer olarak kabul ettiklerimize vefamızı gösterdik” dedi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gelecek Partisi Sarıyer’de Şehitleri Andı