Genç Kadın, Tartıştığı Ev Arkadaşını Bıçakladı

featured

İstanbul Beşiktaş’ta ev arkadaşlarının tartışma kanlı bitti. Bir kadın ettiği ev arkadaşını göğsünden bıçakladı. Yaralı adamın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, yaralı halde evden çıkıp, sokakta yürüdüğü anlar kamaralara yansıdı. Tartıştığı kişiyi bıçakladığı tespit edilen kadın ve onlarla aynı evde yaşadığı öğrenilen başka erkek, ekiplerce yakalandı.

İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde, bir kadın tartıştığı ev arkadaşını göğsünden bıçakladı. Şahsın yaralı halde evden çıkıp, sokakta yürüdüğü anlar kamaralara yansıdı. Görüntülerde, göğsünden bıçaklanan yaralının pijamalı ve yalın ayak halde sokakta yürüdüğü, eve doğru dönerek el hareketi yaptığı ve daha sonra sokağın sonuna doğru yürümeye devam ettiği görüldü.

Olay, dün saat 14.45 sıralarında Beşiktaş Eski Yıldız Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, aynı evde yaşayan kimlikleri henüz bilinmeyen bir kadın ile bir erkek bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma sürerken kadın eline aldığı bıçakla erkeği göğsünden yaraladı. Yaralı kendini sokağa attı.

Yalın ayak ve pijamalarla kendini sokağa atan yaralının göğsüne aldığı bıçak darbesine rağmen el işareti yaparak bir şeyler söylediği, bu şekilde sokağın sonuna doğru ilerlediği görüldü. Mahalleli durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı ambulansla hastaneye kaldırıldı. Göğsünün bıçakla hafif şekilde çizildiği belirlenen kişinin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Genç Kadın, Tartıştığı Ev Arkadaşını Bıçakladı