• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - İstanbul

Genç Kadından acı haber geldi

featured

Genç Kadından acı haber geldi. Küçükçekmece’de ailesiyle yaşayan Pınar Damar (32) Pazartesi günü iş yerinden çıktıktan sonra esrarengiz şekilde ortadan kayboldu.

Genç kadının eve gelmemesi üzerine kız kardeşi emniyete giderek kayıp başvurusunda bulundu. 19 Temmuz sabahı yapılan başvuru üzerine, Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.

Araştırmalarda, genç kadının 18 Temmuz günü saat 17.00 sıralarında iş yerinden çıktığı belirlendi. Daha sonra erkek arkadaşıyla buluştuğu tespit edildi.

Sosyal medyada da gündem olan Damar’ın kaybolmasıyla ilgili araştırmalarda, genç kadının erkek arkadaşının ifadesine de başvuruldu. Damar’ın erkek arkadaşının “Birlikte yemek yedik. Alkol aldık, saat 21.00 gibi evinin bulunduğu sokağın başına bıraktım.” dediği öğrenildi.

Polis ekipleri çalışmalarını sürdürürken, Bağcılar, Mahmutbey 2560 Sokak girişindeki yeşil alanda bir kadın cesedi bulundu. Ölen kadının ailesinin kayıp başvurusu yaptığı Pınar Damar olduğu anlaşıldı.

Pınar Damarın cesedinde yapılan ön incelemede kesici ya da ateşli silah yarası bulunmadığı, darp izine de rastlanmadığı öğrenildi. Ancak burnunda kanama olduğu bilgisine ulaşıldı.

Olay Yeri İnceleme ekipleri ceset ve çevrede araştırma yaptı. Cinayet ihtimaline karşı delil toplandı. Pınar Damar’ın cesedi Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi.

Ailesinin umutlu bekleyişinin acıya döndüğü olayla ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğinin de çalışma başlattığı öğrenildi.

Daha fazla haber için : www.sabithaber.com

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Genç Kadından acı haber geldi