Genç Kız Tartıştığı Babasını Bıçaklayarak Öldürdü

featured

İstanbul, Ümraniye’de dün korkunç bir olay meydana geldi. İlçede, yaşayan C.D.K. (20) tartıştığı babası M.E.K.’yı (48) sırtından bıçaklayarak öldürdü. 5 adet suç kaydı olduğu belirtilen C.D.K “Kasten öldürme” suçundan tutuklanırken, baba ise son yolculuğuna bugün uğurlandı.

Habertürk’te yer alan habere göre, çocuklarının velayetini alan baba, okul nedeniyle annelerinin yanında kalan 20 yaşındaki kızı C.D.K ve 9 yaşındaki oğlunu görmek için eski eşinin evine gitti. Evde bir süre sonra C.D.K. ve babası arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine C.D.K. babasını sırtından bıçakladı. Genç kız olayın ardından evden kaçarken, ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi geldi. Ambulansla hastaneye kaldırılan baba yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olayla ilgili inceleme başlatan Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, C.D.K.’yı yakalayarak gözaltına aldı. “Kasten öldürme” suçundan Kartal Anadolu Adliyesi´ne sevk edilen genç kız tutuklanarak cezaevine gönderildi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Genç Kız Tartıştığı Babasını Bıçaklayarak Öldürdü