Gerici Dilipak’tan Türklüğe ve Türk Ocaklarına Alçak Saldırı…

featured

Gerici ve Türk düşmanı “Abdurrahman Dilipak” Akit gazetesinde yayınlanan “Yerli ve Milli!” adlı yazısında Türk Ocakları, Türk Tarih Kurumu gibi şanlı mazimizde daima gurur duyup, yaptıkları faaliyetler ile Türklüğü ve Vatanımızı yüceltmiş kurumlara alçakça saldırdı…

İşte gerici dilipak’ın yazısından o saldırı…

Gerici yazar yazısında; “Banka soyarken kar maskesi, ülkeyi soyarken de Atatürk maskesi” takmadılar mı? gibi çirkin ifadelere yer verdi. Bu çirkin ifade ile yetinmeyip yazısının devamında “Son zamanlarda “Yerli” ve “Milli” lafını çok duymaya başladım. Aman dikkat! Bu “gayri milli” çeteler gelirken maskelerini takarlar. Mesela Osmanlı’da ilk “Türk” adını kullanan şirketler “İngiliz” ve “Fransız” şirketleridir. Osmanlı’yı yıkan İttihat Terakki zihniyeti değil mi? Kurdukları bankanın adı “İtibarı Milli”dir. “Türk Ocağı”nı kim kurdu, Lazaro Franko değil mi? Türk Tarih Kurumu ve Türk Dil Kurumu niye kuruldu?.

Mason Locasının adı da “Türk Yükseltme Cemiyeti” idi değil mi?

Zaten Türk Ulusçuluğunun, Kemalizm’in fikir babası da “Tekin Alp” kod adlı Moiz Kohen değil mi? Bakanlığın adının başına “Milli” koyunca “Milli” mi oluyor. Eğitimi Fulbright’e emanet edeceksin, adını “Milli” koyacaksın. Darbe yapan orduyu “Ucuz asker deposu” olarak NATO’ya bağlayacaksın, Ordunun tedarikçisi konumuna düşürdüğünüz Savunma Bakanlığını da “Milli” yapacaksın diyerek Türk adına ve içinde Türk adı geçen şanlı kurumlarımıza terbiyesizce ve hiç bir somut, kanıtlanabilir dayanağı olmadan saldırdı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gerici Dilipak’tan Türklüğe ve Türk Ocaklarına Alçak Saldırı…