Gülen Paylaşımı Zafer Partisini Karıştırdı

Gülen Paylaşımı Zafer Partisini Karıştırdı

Zafer Partisi Kurucular Kurulu üyesi ve Eskişehir Kurucu İl Başkanı olan Soner Çam isimli kişinin geçmişte Fetullah Gülen’i öven paylaşımı bugün gerçekleştirilen Kurucular Kurulu Toplantısında gündeme geldi. Sabithaber’in toplantıya katılan parti yetkililerinden aldığı bilgiye göre Soner Çam hakkındaki ihraç talebi toplantıda gündeme gelince Çam teklifi götüren kişilere hakarette bulundu. Salondaki tartışma sonrasında dışarı çıkartılan Soner Çam, dışarıda da hakaretlere devam edince partililerle arasında kavga çıktı. Soner Çam ve yanındaki arkadaşı kavgada yaralanırken Zafer Partisi Teşkilat Başkanı Ali Dinçer Çolak konuyla ilgili Sosyal Medyada yaptığı paylaşımda şu sözleri kullandı::

Teröristbaşı FETÖ’ye ‘hocacaefendi’ diyerek savunduğu paylaşımı ortaya çıkınca ihraç talebiyle disipline sevk edilen şahıs, terbiye sınırlarını aşan konuşmalar yaptığı için toplantı salonundan çıkarıldı. Partimize sızmaya çalışan kriptolara asla taviz vermeyeceğiz.”

Soner Çam’ın tartışma yaratan paylaşımı

Resim

Soner Çam’ın bu gibi paylaşımları ortadayken kim veya kimler tarafından Kurucular Kurulu’na önerildiği ve onaylandığı ise merak uyandırdı. Çam’ın bugünkü toplantıda ihraç edilecek isimlerden biri olduğunun farkında olduğu ve çok sayıda partiden isme küfür ettiğine dair iddialar ise edinilen bilgiler arasında.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gülen Paylaşımı Zafer Partisini Karıştırdı