Gültekin Uysal : Türkiye büyük bir facia ile karşı karşıya!

featured

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın İstanbul sözleşmesi’ni fesh etmesi ve Merkez Bankası Başkanı’nı görevden alarak resmi gazetede yayınlanmasının ardından muhalefet partilerinden tepki gecikmedi. Alınan kararlara tepki gösterenlerin arasında öne çıkan isimlerden biriside Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal oldu. Sosyal medya hesabından ” Türkiye büyük bir facia ile karşı karşıya! ” açıklaması yapan Gültekin Uysal, alınan kararla ilgili şu açıklamayı yaptı;

”Patron çıldırdı… Aynı gün hem Merkez Bankası Başkanı görevden alındı, hem İstanbul Sözleşmesi’nden çekilindi! ‘Sınırsız Yetki-Sıfır Denetim’ mantığıyla kurulan ‘Mutlak İktidar/Keyfi Rejim’ in tabii sonucu ‘İÇE KAPANAN BİR TÜRKİYE!’ 

”Bu kadar kötülüğü bu ülke haketmiyor!!! Vatandaşı olmasak eğlenceli bir ülke, TÜRKİYE. Oldu olacak; parodi tam anlam bulsun diye Merkez Bankası Başkanlığına büyük mütefekkir/müçtehid Hamza Yerlikaya’yı atasaydınız bari!”

Akp’den akıl firar edeli epey oldu zaten! Aklı başında hiçbir kimse kalmadığı anlaşılıyor! Bu saatten sonra da biraz aklı olan hiçbir kimse hükümet ve bürokrasinin hiçbir noktasında görev almaz! Akp Genel Başkanı sn Erdoğan’ın mesajı net! (Türkiye =Akp) den ÜMİDİNİZİ KESİN!

En asgari ‘bir karar nasıl alınmışsa aynı yolla geri alınır’ hukuk usulüne uyulmayan bir Hükümet ve Ülkeden zaten ümit kesilmiştir! Eyyy dev memesinden cüceler emziren acayip memleketim!!!

Türkiye büyük bir facia ile karşı karşıya!

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gültekin Uysal : Türkiye büyük bir facia ile karşı karşıya!