Gültekin Uysal’dan Ümit Özdağ’a Çirkin Benzetme

featured

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Ümit Özdağ hakkında çirkin benzetme içeren tweet ile gündem oldu. Demokrat Partili Cemal Enginyurt da tartışmaya dahil olarak, Özdağ için “Erdoğan’a ve Bahçeliye gelince kuzu gibisin. Millet İttifakına serçelik yapıyorsun” dedi.

Özdağ, Altılı Masa’nın ortak mutabakat metni ile ilgili Bandırma’da yaptığı bir konuşmada, “Sizi tarikat ve cemaatleri, devletten çıkaracağız demekten alıkoyan nedir? Saidi Nursi denilen adamın müritlerinden biri olan ortağınız Demokrat Parti Başkanı Gültekin Uysal mı? Türkçe Olimpiyatlarında boy gösterip cemaatlerin devlete el koymasına göz yuman, işbirliği yapan diğer ortaklarınız Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu mu? Çıkın Türkiye’yi ne kadar sevdiğinizi açıklayın” ifadelerine Uysal’dan çirkin bir benzetmeyle yanıt geldi.

Gültekin Uysal’a binlerce sosyal medya kullanıcısı “çocuk tecavüzü” içeren tweeti nedeniyle tepki gösterdi. Uysal tepkiler sonrasında ilgili tweeti silerken, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Uysal’ı twitterda takibi bıraktığı öğrenildi.

Gültekin Uysal’ın sildiği tweet

Özdağ’ın yanıtı gecikmedi

Özdağ, Uysal’ın tweetini alıntılayarak “Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ı tanımak için bu twiti okuyun.” yazdı. Uysal’ın ilgili tweeti silmesi üzerine ise yeniden paylaşım yapan Özdağ, “Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın yazıp sildiği twit. Seviye tespiti açısından burada kalsın: ya yazmayacaksın ya silmeyeceksin:” sözleriyle yüklendi.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gültekin Uysal’dan Ümit Özdağ’a Çirkin Benzetme