Güngören’de Trafik Ortası Silahlı Husumetli Kavgası

Güngören'de Trafik Ortası Silahlı Husumetli Kavgası

Güngören’de trafikte ilginç bir olay yaşandı. Bir otomobildeki iki arkadaş, motosikletli iki husumetlilerine silahla saldırmak istedi. Ancak otomobildeki silahlı kişi, ateş ederken yanlışlıkla arkadaşını vurdu. Silahlı kişi olay yerinden kaçarken, motosikletliler de yaralı arkadaşı darp etti. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, dün öğle saatlerinde Güngören Merkez Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir otomobilde seyreden iki arkadaş, yolda karşılaştıkları motosikletli iki husumetlilerine saldırmaya karar verdi. Otomobilin yolcu koltuğunda oturan kişi, belindeki silahı çekerek motosikletlilere ateş açtı. Ancak silahın namlusu arkadaşına döndü ve onu başından vurdu. Silahlı saldırgan panikle otomobilden inerek kaçtı.

Motosikletliler ise silahlı saldırıdan yara almadan kurtuldu. Bu kez onlar da otomobilde kanlar içinde kalan yaralıya saldırdı. Motosikletliler, yaralıyı otomobilden indirip tekme tokat dövdü. Çevredekilerin müdahalesiyle motosikletliler olay yerinden uzaklaştı.

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri, silahla yaralanan ve darp edilen kişiyi ambulansa alarak hastaneye götürdü. Polis ekipleri ise hem silahlı saldırının hem de darp olayının faili olan kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Öte yandan yaşananlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde motosikletlilerin yaralıya vurduğu ve çevredekilerin araya girdiği görülüyor.

 

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Güngören’de Trafik Ortası Silahlı Husumetli Kavgası