Hababam Sınıfı Güle Güle filmi nerede çekildi? Hababam Sınıfı Güle Güle filminin oyuncuları ve konusu.

featured

Hababam Sınıfı Güle Güle filmi nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. Vizyon tarihi belirsiz tarihinde vizyona giren Komedi türünde olan Hababam Sınıfı Güle Güle nerede çekildi, Hababam Sınıfı Güle Güle filmi oyuncuları kimler, Hababam Sınıfı Güle Güle nerede çekilmiştir, Hababam Sınıfı Güle Güle filmi konusu ne? İşte Hababam Sınıfı Güle Güle hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Hababam Sınıfı Güle Güle filmi oyuncuları

Ertem Eğilmez yönetmenliğinde çekilen Hababam Sınıfı Güle Güle filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: İlyas Salman, Mehmet Ali Erbil, Savaş Dinçel, Özden Özgürdal…

Hababam Sınıfı Güle Güle konusu

Hababam Sınıfı Güle Güle konusu Anadolu’nun doğusunda yetişen bir edebiyatçı olan Mehmet Bülbül, kendini bir anda Özel Çamlıca Lisesi’nde bulur. Doğulu olması sebebiyetiyle öğrenciler tarafından küçük görülen Mehmet Hoca, bu durumu önce olgunlukla karşılar; daha sonraları ise bu durum ağırına gitmeye başlar. Öğrencilerle olan ilişkisini elinden geldiğince iyi seviyede tutmaya çabalayan Mehmet Hoca, bu çocukları etik olarak düzeltmek için elinden geleni yapacaktır.Kemal Sunal, Tarık Akan ve Halit Akçatepe’siz kotarılan ikinci Hababam sınıfı olan Hababam Sınıfı Güle Güle, Münir Özkul’un da olmadığı tek Hababam Sınıfı Filmi.

Hababam Sınıfı Güle Güle filmi nerede çekildi?
Hababam Sınıfı Güle Güle filmi için sözlükte neler dediler?
Hababam Sınıfı Güle Güle hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
hababam sinifinin en son ve en boktan bolumudur. ne kel mahmut vardir ne inek saban, sinif kizlarla doludur, romana sadakati sifira yakindir.

ilyas salman'ın, filmin başından sonuna kadar, çeşitli sebeplerden, bağırdığı ortalama filmdir.

Hababam Sınıfı Güle Güle filmi nerede çekildi

Vizyon tarihi belirsiz tarihinde vizyona giren Hababam Sınıfı Güle Güle filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Hababam Sınıfı Güle Güle filmi nerede çekildi? Hababam Sınıfı Güle Güle filminin oyuncuları ve konusu.